Dit zijn Naomi en Ischi, 2 hardwerkende koks die beide bijna hun koksopleiding hebben afgerond . Wij zijn blij dat ze ervoor hebben gekozen hun leerschool bij ons te volgen. Het mooie aan ons vak is dat het zich zo snel ontwikkeld dat niemand ooit is uitgeleerd#kok#vakopleiding #vakmensen#restaurant #opleiding#koken#harlingen #kokeninrestaurantisgeenhobby
#ingemarije is een fotografe uit harlingen. Zij heeft voor ons op prachtige wijze de Hoarne streek , producten en boeren gefotografeerd die in ons restaurant komen te hangen . We proberen altijd met het seizoen mee te koken en onze producten uit eigen omgeving te halen, maar niet omdat de termen als lokaal e.d zo leuk klinken :), maar omdat de mooiste, meest verse producten het lekkerst zijn, om aan onze gasten te serveren. Wij geloven in een korte keten, seizoens gebonden eten met eerlijke prijzen voor de boeren www.ingemarije.nl #hoarnestreek#bloekmool#vers#herfst#eerlijkeprijs#korteketen #ingemarije#harlingen
Ook al is het augustus, het voelt soms een beetje alsof de zomer voorbij is. Veel collega’s aan de studie, brainstormen over herfstgerechten. Dus hoog tijd om samen te eten. Dubbel feest want de zon was er ook :)
#team#aboutlastnight#feestje
#nazomerwillenweookwel #nooitgedagt#zelfbediendworden #vandaagweerfrisop#
Yes vandaag kunnen we weer even doen wat we het liefst doen KOKEN!
Ook al zien we onze gasten niet genieten van het eten zoals gewoonlijk in onze open keuken, met ons vak bezig zijn is weer even super motiverend . U kunt dit weekend uw eigen pan laten vullen door onze keuken brigade . #coronakoken#brengjepan #gezondenlekker#harlingen #tochsoortvanweekendgevoel #keukenbrigade #zatvanklussen#willenopen #comfortfood#laatjeverwennen