Hoofdgerechten

  • Vis
  • €25

    Gegrilde zwaardvis( filet)

    gewokte groenten- salsa verde

  • €26.5

    Hele zeebaars uit de oven

    venkel zeewier salade- citrusolie 

  • €21.50
  • Dagprijs
    Visgedachten
  • Vegetarisch
  • €19.5
    Risotto wisselend  ( naar gelang seizoen)
  • €22.5

    Gepekelde- gegrilde- krokante aubergine

    kikkererwtencreme- couscous salade

  • €24.5

    Kaasfondue -blauwe kaas-old Amsterdam-dipgroenten 

  • Vlees
  • €26.5

    Gegrilde diamanthaas- pommes Anna

    andijvie- saus van gerookt spek en mosterd 

  • €25.5

    Lichte runderstoof-saffraan parelgort

    doperwten-wortel- citrus- tijm- witte wijn

  • €25

    Sous vide gegaarde Maishoen

    grove ratatouille-geroosterde paprika jus

  • Streekgerecht okt tm maart
    19,50
    heerlijk eenpans gerecht gemaakt met ingredienten uit de omgeving
  • week idee
    een wisselend gerecht , wat het seizoen/ boer of  visser ons brengt
  • Dagprijs
  • Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes akkerbouwer Bruinsma, rabarber en groente  van de Hoarnestreek(friet 3.5)
  • KINDERGERECHTEN MET EEN WATERIJSJE
  • €6.75
    Poffertjes met een ijsje (voor kleintjes)
  • €9.-
    frikandel of vissticks  met friet en appelmoes
  • €7,50
  • €16.50
    hamburger, bacon, sla, tomatenchutney en friet