Hoofdgerechten
- Vis
- €24
Hele zeebaars-uit de oven,gevuld met kruiden-zeekraal-mosselen
- €23
Gebakken schelvis filet-zeevruchtensaus-venkel-spinazie salade
- €21.50
- DagprijsVisgedachten
- Vegetarisch
- €17.5Risotto wisselend ( naar gelang seizoen)
- €21
Quiche-jonge prei-wortel-spinazie-hazelnoot-ripekrite-wortelschuim
- €20.5
Kaasfondue -blauwe kaas-old Amsterdam-dipgroenten
- Vlees
- €22.50
- €24.5
Gegrilde diamanthaas,geroosterde jonge prei-rozemarijnjus
- €24Langzaam gegaarde short rib- roseval aardappelen, kruiden jus- gegrilde little gem
- 23.5
Parelhoen supreme-gemarineerde parelcouscous, dadel, abrikozensaus
- DagprijsVleesgerecht van de week
- Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes akkerbouwer Bruinsma, rabarber en groente van de Hoarnestreek(friet 2.50)
- KINDERGERECHTEN MET EEN WATERIJSJE
- €6.50Poffertjes met een ijsje (voor kleintjes)
- €9.-frikandel of vissticks met friet en appelmoes
- €7,50
- €14.50hamburger, bacon, sla, tomatenchutney en friet