Hoofdgerechten

  • Vis
  • €25

    Skrei (winterkabeljauw)broccoli creme ,kapperappeltjes- dille saus

  • €26.5

    Hele rode poon– kruidentomaat olie, boterbonen- zongedroogde tomaat26.5

  • €21.50
  • Dagprijs
    Visgedachten
  • Vegetarisch
  • €18.5
    Risotto wisselend  ( naar gelang seizoen)
  • €20.5

    Knolselderij wellington, duxelle-knolselderij creme- shiitake jus 

  • €22.5

    Kaasfondue -blauwe kaas-old Amsterdam-dipgroenten 

  • Vlees
  • €25.5

    Gegrilde diamanthaas– gebakken aardpeer, jus van zwarte knoflook

  • €25.5

    Gestoofde lamsschenkel, roseval aardappel uit de oven-geroosterde bospeen- lams jus

  • €24.5

    Gebakken eendenborst- gestoofde rode kool- sinaas appel karamelsaus

  • Streekgerecht okt tm maart
    19,50
    heerlijk eenpans gerecht gemaakt met ingredienten uit de omgeving
  • week idee
    een wisselend gerecht , wat het seizoen/ boer of  visser ons brengt
  • Dagprijs
  • Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes akkerbouwer Bruinsma, rabarber en groente  van de Hoarnestreek(friet 3.5)
  • KINDERGERECHTEN MET EEN WATERIJSJE
  • €6.75
    Poffertjes met een ijsje (voor kleintjes)
  • €9.-
    frikandel of vissticks  met friet en appelmoes
  • €7,50
  • €16.50
    hamburger, bacon, sla, tomatenchutney en friet