Hoofdgerechten

  • Vis
  • €24

    Hele zeebaars-uit de oven,gevuld met kruiden-zeekraal-mosselen 

  • €23

    Gebakken schelvis filet-zeevruchtensaus-venkel-spinazie salade 

  • €21.50
  • Dagprijs
    Visgedachten
  • Vegetarisch
  • €17.5
    Risotto wisselend  ( naar gelang seizoen)
  • €21

    Quiche-jonge prei-wortel-spinazie-hazelnoot-ripekrite-wortelschuim 

  • €20.5

    Kaasfondue -blauwe kaas-old Amsterdam-dipgroenten 

  • Vlees
  • €22.50
  • €24.5

    Gegrilde diamanthaas,geroosterde jonge prei-rozemarijnjus 

  • €24
    Langzaam gegaarde short rib- roseval aardappelen, kruiden jus- gegrilde little gem 
  • 23.5

    Parelhoen supreme-gemarineerde parelcouscous, dadel, abrikozensaus 

  • Dagprijs
    Vleesgerecht van de week
  • Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes akkerbouwer Bruinsma, rabarber en groente  van de Hoarnestreek(friet 2.50)
  • KINDERGERECHTEN MET EEN WATERIJSJE
  • €6.50
    Poffertjes met een ijsje (voor kleintjes)
  • €9.-
    frikandel of vissticks  met friet en appelmoes
  • €7,50
  • €14.50
    hamburger, bacon, sla, tomatenchutney en friet