Hoofdgerechten
- Vis
- €24Hele Rode poon uit de oven- kruim van olijven & brood
-gewokte spinazie
- €24
Gebakken Pieterman filets-scheermessen- saus van schelpdieren-saffraan- prei creme
- €21.50
- DagprijsVisgedachten
- Vegetarisch
- €18.5Risotto wisselend ( naar gelang seizoen)
- €22.5Witlof brie taart- schuimige brie sausgerookte amande
- €22.5
Kaasfondue -blauwe kaas-old Amsterdam-dipgroenten
- Vlees
- €25Gegrilde diamanthaas- gerookte aardpeer creme- oesterzwam- jus van zoete uit
- €25
Maishoen supreme – sous vide witlof- gekarameliseerde appel- witlof- calvados saus
- €23.5
Wildstoof van wild zwijn & hert
bessen- zoete aardappel creme - Streekgerecht19,50heerlijk eenpans gerecht gemaakt met ingredienten uit de omgeving
- Dagprijs
- Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes akkerbouwer Bruinsma, rabarber en groente van de Hoarnestreek(friet 3.5)
- KINDERGERECHTEN MET EEN WATERIJSJE
- €6.75Poffertjes met een ijsje (voor kleintjes)
- €9.-frikandel of vissticks met friet en appelmoes
- €7,50
- €14.50hamburger, bacon, sla, tomatenchutney en friet