Hoofdgerechten

  • Vis
  • €24

    Hele Zeebaars- kruiden/notenkorst- sous vide schorseneren

  • €24

    Gestoofde rogvleugel- knolselderij creme-beukenzwam- hazelnoot

  • €21.50
  • Dagprijs
    Visgedachten
  • Vegetarisch
  • €18.5
    Risotto wisselend  ( naar gelang seizoen)
  • €22.5
    Biet Wellington, geitenkaas, spinaziecreme, ardense uienkonfijt, balsamico en appel
  • €22.5

    Kaasfondue -blauwe kaas-old Amsterdam-dipgroenten 

  • Vlees
  • €22.50
  • €25

    Gegrilde diamanthaas – truffelaardappelcreme

    truffeljus- duxelles

  • €25

    Gebakken eendenborst- geroosterde spruiten

    honing mosterd saus- bospeen

  • 24

    Gestoofde hazenbout- pompoen puree

    gebakken spekjes- Amsterdamse ui

  • Dagprijs
    Vleesgerecht van de week
  • Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes akkerbouwer Bruinsma, rabarber en groente  van de Hoarnestreek(friet 3.5)
  • KINDERGERECHTEN MET EEN WATERIJSJE
  • €6.75
    Poffertjes met een ijsje (voor kleintjes)
  • €9.-
    frikandel of vissticks  met friet en appelmoes
  • €7,50
  • €14.50
    hamburger, bacon, sla, tomatenchutney en friet