Hoofdgerechten
- Vis
- €23.5
Forel filet- doperwten creme- frambozen coulis
saus van beerenburg- friese droge worst - €24Kruidige hele zeebaars uit de oven- salsa verde
- €21.50
- DagprijsVisgedachten
- Vegetarisch
- €18.5Risotto wisselend ( naar gelang seizoen)
- €22.5Lasagne van aubergine- feta
oregano- spinazie- antiboise
- €22.5
Kaasfondue -blauwe kaas-old Amsterdam-dipgroenten
- Vlees
- €25
Gegrilde diamanthaas – gepofte knoflook creme
chimichurri- gegrilde bimi - €25Gekonfijte eendenbout- lauwwarme couscous
dadel creme- olijven- gevogelte jus
- €23.5Gebakken Varkensrack- gestoofde appel, gekarameliseerde sjalot
honingrum mosterd saus
- Streekgerecht okt tm maart19,50heerlijk eenpans gerecht gemaakt met ingredienten uit de omgeving
- week ideeeen wisselend gerecht , wat het seizoen/ boer of visser ons brengt
- Dagprijs
- Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes akkerbouwer Bruinsma, rabarber en groente van de Hoarnestreek(friet 3.5)
- KINDERGERECHTEN MET EEN WATERIJSJE
- €6.75Poffertjes met een ijsje (voor kleintjes)
- €9.-frikandel of vissticks met friet en appelmoes
- €7,50
- €16.50hamburger, bacon, sla, tomatenchutney en friet