Hoofdgerechten

  • Vis
  • €23.5

    Forel filet- doperwten creme- frambozen coulis
    saus van beerenburg- friese droge worst 

  • €24
    Kruidige hele zeebaars uit de oven- salsa verde
  • €21.50
  • Dagprijs
    Visgedachten
  • Vegetarisch
  • €18.5
    Risotto wisselend  ( naar gelang seizoen)
  • €22.5
    Lasagne van aubergine- feta
    oregano- spinazie- antiboise
  • €22.5

    Kaasfondue -blauwe kaas-old Amsterdam-dipgroenten 

  • Vlees
  • €25

    Gegrilde diamanthaas – gepofte knoflook creme
    chimichurri- gegrilde bimi 

  • €25
    Gekonfijte eendenbout- lauwwarme couscous
    dadel creme- olijven- gevogelte jus
  • €23.5
    Gebakken Varkensrack- gestoofde appel, gekarameliseerde sjalot
    honingrum mosterd saus
  • Streekgerecht okt tm maart
    19,50
    heerlijk eenpans gerecht gemaakt met ingredienten uit de omgeving
  • week idee
    een wisselend gerecht , wat het seizoen/ boer of  visser ons brengt
  • Dagprijs
  • Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes akkerbouwer Bruinsma, rabarber en groente  van de Hoarnestreek(friet 3.5)
  • KINDERGERECHTEN MET EEN WATERIJSJE
  • €6.75
    Poffertjes met een ijsje (voor kleintjes)
  • €9.-
    frikandel of vissticks  met friet en appelmoes
  • €7,50
  • €16.50
    hamburger, bacon, sla, tomatenchutney en friet