Hoofdgerechten
- Vis
- €27.5
Gebakken schelvis filet- bloemkool creme- groene appel- saus van langoustine& cognac
- €27Hele dorade uit de oven – sous vide venkel- sambal van grape fruit
- €21.50
- DagprijsVisgedachten
- Vegetarisch
- €19.5Risotto wisselend ( naar gelang seizoen)
- €24
Gevulde Aubergine- feta- granaatappel- walnoot
wortel creme- baba ganoush - €24.5
Kaasfondue -blauwe kaas-old Amsterdam-dipgroenten
- Vlees
- €27.5
Gegrilde Diamanthaas-gepofte knoflook puree-geroosterde broccoli- chimichurri
- €28Spare rib van Lam- siracha lak- couscous met verse doperwten- witte asperges
- €26/50Gegrilde bavette steak met jus verkrijgbaar in 200 gram of 400 gram 26/50 ( medium rare geserveerd , ook om te delen)
- Streekgerecht okt tm maart26Gebakken eendenbout- cassoulet van verschillende soortenbonen gemengd met gevogelte jus
- week ideeeen wisselend gerecht , wat het seizoen/ boer of visser ons brengt
- Dagprijs
- Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes akkerbouwer Bruinsma, rabarber en groente van de Hoarnestreek(friet 3.5)
- KINDERGERECHTEN MET EEN WATERIJSJE
- €6.75Poffertjes met een ijsje (voor kleintjes)
- €9.-frikandel of vissticks met friet en appelmoes
- €7,50
- €17.5hamburger, bacon, sla, tomatenchutney en friet