Hoofdgerechten
- Vis
- €25
Gegrilde zwaardvis( filet)
gewokte groenten- salsa verde
- €26.5
Hele zeebaars uit de oven
venkel zeewier salade- citrusolie
- €21.50
- DagprijsVisgedachten
- Vegetarisch
- €19.5Risotto wisselend ( naar gelang seizoen)
- €22.5
Gepekelde- gegrilde- krokante aubergine
kikkererwtencreme- couscous salade
- €24.5
Kaasfondue -blauwe kaas-old Amsterdam-dipgroenten
- Vlees
- €26.5
Gegrilde diamanthaas- pommes Anna
andijvie- saus van gerookt spek en mosterd
- €25.5
Lichte runderstoof-saffraan parelgort
doperwten-wortel- citrus- tijm- witte wijn
- €25
Sous vide gegaarde Maishoen
grove ratatouille-geroosterde paprika jus
- Streekgerecht okt tm maart19,50heerlijk eenpans gerecht gemaakt met ingredienten uit de omgeving
- week ideeeen wisselend gerecht , wat het seizoen/ boer of visser ons brengt
- Dagprijs
- Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes akkerbouwer Bruinsma, rabarber en groente van de Hoarnestreek(friet 3.5)
- KINDERGERECHTEN MET EEN WATERIJSJE
- €6.75Poffertjes met een ijsje (voor kleintjes)
- €9.-frikandel of vissticks met friet en appelmoes
- €7,50
- €16.50hamburger, bacon, sla, tomatenchutney en friet