Hoofdgerechten
- Vis
- €26.5
Gebakken rogvleugel – gepofte knolselderij- kapper appeltjes – gebrande botersaus
- €25
Gebakken Pieterman filet- hete bliksem- saus getrokken van Hollandse garnaal
- €21.50
- DagprijsVisgedachten
- Vegetarisch
- €19.5Risotto wisselend ( naar gelang seizoen)
- €24
Wellington van witlof en kweepeer- blauwe kaas mousse – portjus
- €24.5
Kaasfondue -blauwe kaas-old Amsterdam-dipgroenten
- Vlees
- €27.5
Diamanthaas – gratin van rode biet –zoete aardappel – bietenjus
- €26.5
Gebakken Gildehoen filet & rouleau van gevogeltegestoomde schorseneren- spruitjes- truffel roomsaus (gildehoen is scharrelkip-puur en antibiotica vrij)
- €27.5
Gestoofde lamsschenkel – bonne femme- kruidige lamsjus
- Streekgerecht okt tm maart20
*Steekgerecht van de maand-Eenpansgerecht, zonder bijgerechten ->
*Runder sukade- geroosterde spruiten- appel& kruidkoeksaus 20
- week ideeeen wisselend gerecht , wat het seizoen/ boer of visser ons brengt
- Dagprijs
- Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes akkerbouwer Bruinsma, rabarber en groente van de Hoarnestreek(friet 3.5)
- KINDERGERECHTEN MET EEN WATERIJSJE
- €6.75Poffertjes met een ijsje (voor kleintjes)
- €9.-frikandel of vissticks met friet en appelmoes
- €7,50
- €17.5hamburger, bacon, sla, tomatenchutney en friet