Hoofdgerechten
- Vis
- €25
Skrei (winterkabeljauw)broccoli creme ,kapperappeltjes- dille saus
- €26.5
Hele rode poon– kruidentomaat olie, boterbonen- zongedroogde tomaat26.5
- €21.50
- DagprijsVisgedachten
- Vegetarisch
- €18.5Risotto wisselend ( naar gelang seizoen)
- €20.5
Knolselderij wellington, duxelle-knolselderij creme- shiitake jus
- €22.5
Kaasfondue -blauwe kaas-old Amsterdam-dipgroenten
- Vlees
- €25.5
Gegrilde diamanthaas– gebakken aardpeer, jus van zwarte knoflook
- €25.5
Gestoofde lamsschenkel, roseval aardappel uit de oven-geroosterde bospeen- lams jus
- €24.5
Gebakken eendenborst- gestoofde rode kool- sinaas appel karamelsaus
- Streekgerecht okt tm maart19,50heerlijk eenpans gerecht gemaakt met ingredienten uit de omgeving
- week ideeeen wisselend gerecht , wat het seizoen/ boer of visser ons brengt
- Dagprijs
- Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes akkerbouwer Bruinsma, rabarber en groente van de Hoarnestreek(friet 3.5)
- KINDERGERECHTEN MET EEN WATERIJSJE
- €6.75Poffertjes met een ijsje (voor kleintjes)
- €9.-frikandel of vissticks met friet en appelmoes
- €7,50
- €16.50hamburger, bacon, sla, tomatenchutney en friet