Hoofdgerechten

  • Vis
  • €27.5

    Gebakken schelvis filet- bloemkool creme- groene appel- saus van langoustine& cognac

  • €27
    Hele dorade uit de oven – sous vide venkel- sambal van grape fruit
  • €21.50
  • Dagprijs
    Visgedachten
  • Vegetarisch
  • €19.5
    Risotto wisselend  ( naar gelang seizoen)
  • €24

    Gevulde Aubergine- feta- granaatappel- walnoot
    wortel creme- baba ganoush

  • €24.5

    Kaasfondue -blauwe kaas-old Amsterdam-dipgroenten 

  • Vlees
  • €27.5

    Gegrilde Diamanthaas-gepofte knoflook puree-geroosterde broccoli- chimichurri

  • €28
    Spare rib van Lam- siracha lak- couscous met verse doperwten- witte asperges
  • €26/50
    Gegrilde bavette steak met jus verkrijgbaar in 200 gram of 400 gram 26/50 ( medium rare geserveerd , ook om te delen)
  • Streekgerecht okt tm maart
    26
    Gebakken eendenbout- cassoulet van verschillende soortenbonen gemengd met gevogelte jus
  • week idee
    een wisselend gerecht , wat het seizoen/ boer of  visser ons brengt
  • Dagprijs
  • Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes akkerbouwer Bruinsma, rabarber en groente  van de Hoarnestreek(friet 3.5)
  • KINDERGERECHTEN MET EEN WATERIJSJE
  • €6.75
    Poffertjes met een ijsje (voor kleintjes)
  • €9.-
    frikandel of vissticks  met friet en appelmoes
  • €7,50
  • €17.5
    hamburger, bacon, sla, tomatenchutney en friet