Hoofdgerechten

  • Vis
  • €26.5

    Gebakken rogvleugel – gepofte knolselderij- kapper appeltjes – gebrande botersaus

  • €25

    Gebakken Pieterman filet- hete bliksem- saus getrokken van Hollandse garnaal

  • €21.50
  • Dagprijs
    Visgedachten
  • Vegetarisch
  • €19.5
    Risotto wisselend  ( naar gelang seizoen)
  • €24

    Wellington van witlof en kweepeer- blauwe kaas mousse – portjus

  • €24.5

    Kaasfondue -blauwe kaas-old Amsterdam-dipgroenten 

  • Vlees
  • €27.5

    Diamanthaas – gratin van rode biet –zoete aardappel – bietenjus

  • €26.5

    Gebakken Gildehoen filet & rouleau van gevogeltegestoomde schorseneren- spruitjes- truffel roomsaus (gildehoen is scharrelkip-puur en antibiotica vrij) 

  • €27.5

    Gestoofde lamsschenkel – bonne femme- kruidige lamsjus

  • Streekgerecht okt tm maart
    20

    *Steekgerecht van de maand-Eenpansgerecht, zonder bijgerechten ->

    *Runder sukade- geroosterde spruiten- appel& kruidkoeksaus 20

  • week idee
    een wisselend gerecht , wat het seizoen/ boer of  visser ons brengt
  • Dagprijs
  • Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes akkerbouwer Bruinsma, rabarber en groente  van de Hoarnestreek(friet 3.5)
  • KINDERGERECHTEN MET EEN WATERIJSJE
  • €6.75
    Poffertjes met een ijsje (voor kleintjes)
  • €9.-
    frikandel of vissticks  met friet en appelmoes
  • €7,50
  • €17.5
    hamburger, bacon, sla, tomatenchutney en friet