Hoofdgerechten

  • Vis
  • €24
    Hele Rode poon uit de oven- kruim van olijven & brood
    -gewokte spinazie
  • €24

    Gebakken Pieterman filets-scheermessen- saus van schelpdieren-saffraan- prei creme

  • €21.50
  • Dagprijs
    Visgedachten
  • Vegetarisch
  • €18.5
    Risotto wisselend  ( naar gelang seizoen)
  • €22.5
    Witlof brie taart- schuimige brie sausgerookte amande
  • €22.5

    Kaasfondue -blauwe kaas-old Amsterdam-dipgroenten 

  • Vlees
  • €25
    Gegrilde diamanthaas- gerookte aardpeer creme- oesterzwam- jus van zoete uit
  • €25

    Maishoen supreme – sous vide witlof- gekarameliseerde appel- witlof- calvados saus

  • €23.5

    Wildstoof van wild zwijn & hert
    bessen- zoete aardappel creme

  • Streekgerecht
    19,50
    heerlijk eenpans gerecht gemaakt met ingredienten uit de omgeving
  • Dagprijs
  • Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes akkerbouwer Bruinsma, rabarber en groente  van de Hoarnestreek(friet 3.5)
  • KINDERGERECHTEN MET EEN WATERIJSJE
  • €6.75
    Poffertjes met een ijsje (voor kleintjes)
  • €9.-
    frikandel of vissticks  met friet en appelmoes
  • €7,50
  • €14.50
    hamburger, bacon, sla, tomatenchutney en friet