Hoofdgerechten
- Vis
- €27.5Hele dorade uit de oven- gegrilde hele gamba’s mix van geroosterde wortelen- grove gremolata
- €26.5Gebakken Snoekbaars filet- knolselderij creme, gebakken paddenstoelen ,beurre blanc met spinazie
- €21.50
- DagprijsVisgedachten
- Vegetarisch
- €20Risotto met kastanje puree- pompoen, feta- pompoen pitten
- €25Quiche- langzaam gegaarde prei- geitenkaas, hazelnoot- balsamico beurre noisette
- €24.5
Kaasfondue -blauwe kaas-old Amsterdam-dipgroenten
- Vlees
- €27.5Gegrilde Diamanthaas, grove aardpeer puree- tijm jus- gepofte biet
- €27Gebakken Eendenborst, geroosterde pastinaak- saus van bosvruchten
- €26.5Gestoofde Varkenswang- pompoen creme, krokante aardappelen- spruiten- rode wijn jus
- 20.5*Streekgerecht-Eenpansgerecht zonder bijgerechten->
->Boeuf bourguignon met hutspot 20.5
- week ideeeen wisselend gerecht , wat het seizoen/ boer of visser ons brengt
- Dagprijs
- Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes akkerbouwer Bruinsma, rabarber en groente van de Hoarnestreek(friet 3.5)
- KINDERGERECHTEN MET EEN WATERIJSJE
- €6.75Poffertjes met een ijsje (voor kleintjes)
- €9.-frikandel of vissticks met friet en appelmoes
- €7,50
- €17.5hamburger, bacon, sla, tomatenchutney en friet

