Hoofdgerechten

  • Vis
  • €27.5
    Hele dorade uit de oven- gegrilde hele gamba’s mix van geroosterde wortelen- grove gremolata
  • €26.5
    Gebakken Snoekbaars filet- knolselderij creme, gebakken paddenstoelen ,beurre blanc met spinazie
  • €21.50
  • Dagprijs
    Visgedachten
  • Vegetarisch
  • €20
    Risotto met kastanje puree- pompoen, feta- pompoen pitten
  • €25
    Quiche- langzaam gegaarde prei- geitenkaas, hazelnoot- balsamico beurre noisette
  • €24.5

    Kaasfondue -blauwe kaas-old Amsterdam-dipgroenten 

  • Vlees
  • €27.5
    Gegrilde Diamanthaas, grove aardpeer puree- tijm jus- gepofte biet
  • €27
    Gebakken Eendenborst, geroosterde pastinaak- saus van bosvruchten
  • €26.5
    Gestoofde Varkenswang- pompoen creme, krokante aardappelen- spruiten- rode wijn jus
  • 20.5
    *Streekgerecht-Eenpansgerecht zonder bijgerechten->
    ->Boeuf bourguignon met hutspot 20.5
  • week idee
    een wisselend gerecht , wat het seizoen/ boer of  visser ons brengt
  • Dagprijs
  • Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes akkerbouwer Bruinsma, rabarber en groente  van de Hoarnestreek(friet 3.5)
  • KINDERGERECHTEN MET EEN WATERIJSJE
  • €6.75
    Poffertjes met een ijsje (voor kleintjes)
  • €9.-
    frikandel of vissticks  met friet en appelmoes
  • €7,50
  • €17.5
    hamburger, bacon, sla, tomatenchutney en friet