Hoofdgerechten
- Vis
- €25Zeewolf ( filet) bereidingen van venkel
olijven tapenade- rode curry schuim
- €26.5Hele Dorade- sous vide bospeen- zeewierboter
- €21.50
- DagprijsVisgedachten
- Vegetarisch
- €19.5Risotto wisselend ( naar gelang seizoen)
- €21.5
Knolselderij wellington, duxelle-knolselderij creme- shiitake jus
- €24.5
Kaasfondue -blauwe kaas-old Amsterdam-dipgroenten
- Vlees
- €25.5Gegrilde diamanthaas
gratin van truffelaardappel- spinazie- tijm jus
- €25.5Boneless rib- gestoofde koolrabi
mosterd -waterkers- jus
- €25Poussin( piepkuiken)-bon femme
marsala-citrus gevogelte jus
- Streekgerecht okt tm maart19,50heerlijk eenpans gerecht gemaakt met ingredienten uit de omgeving
- week ideeeen wisselend gerecht , wat het seizoen/ boer of visser ons brengt
- Dagprijs
- Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes akkerbouwer Bruinsma, rabarber en groente van de Hoarnestreek(friet 3.5)
- KINDERGERECHTEN MET EEN WATERIJSJE
- €6.75Poffertjes met een ijsje (voor kleintjes)
- €9.-frikandel of vissticks met friet en appelmoes
- €7,50
- €16.50hamburger, bacon, sla, tomatenchutney en friet