Hoofdgerechten

  • Vis
  • €25
    Zeewolf ( filet) bereidingen van venkel
    olijven tapenade- rode curry schuim
  • €26.5
    Hele Dorade- sous vide bospeen- zeewierboter
  • €21.50
  • Dagprijs
    Visgedachten
  • Vegetarisch
  • €19.5
    Risotto wisselend  ( naar gelang seizoen)
  • €21.5

    Knolselderij wellington, duxelle-knolselderij creme- shiitake jus 

  • €24.5

    Kaasfondue -blauwe kaas-old Amsterdam-dipgroenten 

  • Vlees
  • €25.5
    Gegrilde diamanthaas
    gratin van truffelaardappel- spinazie- tijm jus
  • €25.5
    Boneless rib- gestoofde koolrabi
    mosterd -waterkers- jus
  • €25
    Poussin( piepkuiken)-bon femme
    marsala-citrus gevogelte jus
  • Streekgerecht okt tm maart
    19,50
    heerlijk eenpans gerecht gemaakt met ingredienten uit de omgeving
  • week idee
    een wisselend gerecht , wat het seizoen/ boer of  visser ons brengt
  • Dagprijs
  • Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes akkerbouwer Bruinsma, rabarber en groente  van de Hoarnestreek(friet 3.5)
  • KINDERGERECHTEN MET EEN WATERIJSJE
  • €6.75
    Poffertjes met een ijsje (voor kleintjes)
  • €9.-
    frikandel of vissticks  met friet en appelmoes
  • €7,50
  • €16.50
    hamburger, bacon, sla, tomatenchutney en friet